22.10.2011

Onko sinulla rohkeutta olla oma itsesi?

Viime keskiviikkona 19.10.2011 järjestettiin ensimmäistä kertaa Ihmisoikeuksien päivän tapahtuma (Global Dignity Day) Espoossa. Tapahtuma oli hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotto meni lyhentämättömänä Tukikummit ry:lle lasten ja nuorten syrjäytymisen estämiseen. Puhujina oli huippunimiä, mm. arkkipiispa Desmond Tutu ja Norjan kruununprinssi Haakon. Tapahtuman isänä voidaan pitää filosofi Pekka Himasta, yhtä Global Dignity hankkeen perustajaa. Iso kiitos hänelle tapahtumasta!

Puheenvuorossaan Himanen soitti pätkän Kari Rydmanin Niin kaunis on maa kappaleesta. Se kertoo toisaalta elämän rajallisuudesta, mutta samalla myös siitä, että elämä voittaa. Meillä kaikilla on mahdollisuus tässä ja nyt tehdä arvostavia tekoja toisillemme, lisätä toinen toistemme omanarvontuntoa. Elämä on suora lähetys, siihen ei saa toista mahdollisuutta.

Itseasiassa arvolähtöisellä henkilöbrändäyksellä on paljon samaa dignity ajattelun kanssa: se on sitä, että uskallat olla oma itsesi! Ole rohkea, ole ainutlaatuinen!

Your life is limited, have the courage to be you. -Pekka Himanen

-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti