12.3.2014

Mikä ihmeen Smoukahontas?

Suomalaisen Sara Marién maaliskuussa 2014 julkaisemat nettivideot ovat kiertäneet sosiaalisessa mediassa kulovalkean lailla. Ensin huomiota herätti sujuvalla aksentilla puhuttu monikielinen video, jossa näytettiin miltä vieraat kielet kuulostavat kieltä osaamattoman korvissa. Eihän hän oikeasti niitä kieliä puhunut, mutta foneettisesti erittäin vakuuttava ja vaikuttava suoritus!  Myös saksalainen ZDF-kanava sekä amerikkalainen Huffington Post kertoivat sujuvaa höpöhöpöä puhuvasta suomalaisesta talentista. Ei huono saavutus!

Jo tuolloin ajattelin, että Sara on varmasti hyvin musikaalinen. Niin näyttäisi olevan. Nimittäin kielivideo sai jatkoa. Uudella videolla Sara laulaa 14 erilaista musiikin tyylilajia ilman säestystä - kylpyhuoneessaan. Voidaan kai todeta: A Star Is Born.

Mitä tästä opimme? Jos sinulla on lahjoja ja haluat rakentaa itsellesi tunnettuutta, videoblogi (tai vlogi) on siihen erittäin tehokas kanava.

Ole rohkea, erotu ja viihdytä!
Dare, Differentiate and Entertain!

Saralle menestys tuli ilmeisesti yllätyksenä, mutta nopeasti hänelle on rakennettu sosiaalisen median Facebook ja G+ profiilit sekä YouTube kanava on muutettu hienosti muotoon Smoukahontas Official. Kuulemme varmasti tästä lahjakkaasta nuoresta naisesta vielä paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti